martes, marzo 22, 2011

Berres feudo maldito

Menos mal que o Berres conseguiu esta tempada o ascenso de categoría, xa que o Santiso ten un meigallo cando xoga en terras cercanas á Estrada. Desta vez caeu derrotado por 4 a 1 nun partido no que a U. D. chegou a ir gañando pero que o empuxe dos locais na segunda parte rematou por deixar os tres puntos na casa.
O Santiso xogou con Dani en porta, Tono, Manuel, José e Javi en defensa, Roberto, Micho, Agustín, Luis e Alex no medio e Manolo na punta de ataque. Na segunda metade José de Trebolo entrou por Luis.
Nunha maña primaveral visitaba o Santiso ó lider que non demostrou tal condición nos primeiros corenta e cinco minutos. Os visitantes controlaron perfectamente as acometidas do Berres e mesmo crearon algún apuro ós locais. Nunha desas xogadas, un defensa local tocou o esférico coa man dentro da área, sinalando o correspondente penalti o colexiado da contenda. Luis conseguiu o 0 a 1 nun certeiro remate. Cando o encontro chegaba ó descanso, un corner para os locais foi tocado pola defensa do Santiso e entraba na portería. Gol dos chamados sicoloxicos que impediron unha victoria foranea no tempo de lecer.
A segunda metade comezou máis activa por parte do Berres, comezou a ter oportunidades e nunha delas (precedida eso si dun máis que probable fóra de banda a prol do Santiso) logrou adiantarse no marcador. A partir de ahí o Santiso veuse abaixo e a pesar de que tivo algún achegamento o Berres conseguiu anotar outros dous goles máis que deixaron un duro marcador para os visitantes.
Próximo embite, o Gresande no Novo Zahorra, penúltimo choque na casa antes do fin desta campaña, así que animadevos a ver á U.D.