jueves, febrero 24, 2011

Meritorio empate

O Santiso conseguiu arrancar un punto dun dos campos máis dificiles da categoría. Igualada a un tanto que deixou satisfeito ó equipo xa que inda que o marcador foi a favor durante alguns minutos, o Cruces dispuxo dalgunha boa ocasión para levarse o partido.
A U.D. formou con Charli en porta, Tono, Manuel, Dani e Kike en defensa, Luis por diante, Javi, Micho, Monchito e Alex no centro do campo e Manolo arriba. Na segunda metade entraron Bruno, Roberto, José de Trebolo e Fran por Alex, Manolo, Javi e Micho.
Sandá plantexou o equipo ca idea clara de dominar o centro do campo e asurar atrás, en liñas xerais conseguiuse o que o mister se propoñía. O Santiso foi quen de frear o ataque rápido do Cruces durante practicamente todo o choque. Mediada a segunda metade, unha falta ó borde da área foi aprobeitada por Luis para anotar o 0-1; a partir de ahí, o Cruces botouse inda máis arriba e froito deso chegou o empate nun moi probable fóra de xogo do atacante local. O partido puido poñerse peor, cando minutos despois, o Cruces tivo un remate ó longueiro. No último minuto do partido chegou a xogada máis polémica do encontro, ambos equipos quedaron descontentos despois dunha falta indirecta lanzada por Kike. O esférico entraba nas redes da portería local tras bater no meta polo que o gol debería ser válido, con case que todo o equipo do Santiso celebrando case que a victoria, o árbitro doulle o balón ós da casa que iniciaron un contragolpe que podía ser mortal para os visitantes, na metade da xogada o trencilla pitou o final do choque. Engadir que a arbitraxe en xeral foi bastante nefasta, con moitos cartóns para o Santiso que en moitos casos foron inxustificados.
Proximo encontro o domingo fronte o Bandeira, agardemos unha boa entrada no Novo Zahorra da afición que apoiou e moito o domingo pasado en Cruces, algo digno de mención. Gracias.