miércoles, octubre 20, 2010

Non arracamos!!

Falta clara de definición ante a porta contraria, eso é o que está a matar ó Santiso neste inicio de liga. O equipo foi superior en varias fases do partido frente ó Tabeirós, pero non foi quen de adiantarse no marcador.
As ocasións máis claras chegaron tras o descanso por mediación de Manolo e Fran pero o esférico non quixo entrar. Sí o fixo posteriormente na portería da U.D. e por partida doble, algo que desmotivou en demasía tanto a xogadores como a afición que acudeu para ver ó seu equipo lonxe de Santiso (algo que agradece o equipo enormemente). O gol que anotou Javi xa no minuto 90 non sirveu máis que para maquillar o marcador; 2-1 final que deixa un mal sabor de boca e que impide que o equipo consiga a primeira victoria.
O equipo formou con Charly en porta, Roberto, Dani, José e Kike en defensa, Fran, Luis, Agustin, Micho e Alex no medio, con Manolo na punta de ataque, posteriormente na segunda metade, Michel, Manuel, Bruno, Javi e Jose de Trebolo entraron por Dani, José, Fran, Alex e Manolo.
En fin, nova decepción para un equipo cheo de ganas de agradar pero que non acaba de ter sorte arriba, esperemos que pronto cambie esto.
Proximo partido, o domingo fronte o Prevediños no Novo Zahorra.