miércoles, marzo 17, 2010

Debacle en Berres

Tras un parón de dúas semanas volveu o fútbol para o Santiso, que rendía visita a Berres, ó que se ganou por 6 a 1 na ida.
O equipo local xogábase o ascenso e saiu a por todas dende o inicio, asi foi como conseguiu adiantarse no marcador mediado o primeiro tempo. O Santiso conseguiu empatar tras un bó pase de Monchito á banda hacia Javi que centrou para que Michel conseguise o 1 a 1. Alex fixo o 1 a 2 pero o gol non subeu o marcador por un fóra de xogo inexistente.
Coa segunda parte chegou o baixón fisico do equipo que se viu superado ampliamente por un Berres que anotou tres goles casi seguidos o pouco de reanudar o partido, esto mermou moito as esperanzas visitantes e baixou os brazos; finalmente chegaron outros tres e un resultado final de 7 a 1 moi doloroso para o Santiso.
O equipo formou con Charly en porteria, Tono, Dani e Moncho en defensa, Javi, José, Monchito, Manuel e Alex no medio, con Michel e Manolo en punta. Na segunda parte entraron Agus por Michel e Jose por José.
Partido para esquecer canto antes e pensar no Bandeira, último rival en liga nesta tempada o próximo domingo no Novo Zahorra.